Recensies

Prachtig vakantiehuis met oog voor detail. Zelfs ijsblokken waren bij aankomst voorzien om maar een voorbeeld te geven 🙂

Bedankt voor dit zalig verblijf!

Marijn Samyn

Prachtige vakantiewoning! Van jong tot oud, allemaal hebben we ons, ondanks de regen, geamuseerd. Er even tussen uit met de hele familie deed deugd. Prachtige rustige plek, een heerlijk huis, mooie tuin, zalige jacuzzi. Met een grote groep voel je je hier meteen thuis. Elk heeft zijn eigen prachtige kamer met badkamer. De voorzieningen waren top!
Tot volgend jaar!

Charlotte V.

Ongelofelijk fijn en mooi huis. We werden vriendelijk ontvangen door de eigenaars en hadden een top verblijf in hun prachtige nieuwbouw. Het uitzicht is geld waard. Ook prima verblijf voor invaliden en kinderen. Wij komen zeker nog een keer terug.

Julie Van Loon

Prachtige vakantiewoning! Van jong tot oud, allemaal hebben we ons, ondanks de regen, geamuseerd ;). Er even tussen uit met de hele familie deed deugd. Prachtige rustige plek en een heerlijk huis. Met een grote groep voel je je hier meteen thuis. Elk heeft zijn eigen prachtige kamer met badkamer. De voorzieningen waren top!

Didier en Charlotte Dewyse

Mooi vakantiehuis op een geweldige kindvriendelijke locatie! Mooie ruime kamers met elk een eigen badkamer.
Ruime living en praktische keuken. Weelderige tuin en terras met jacuzzi nodigen uit tot buitenleven!
Kortom een perfecte plek voor een familiereünie! Zeer attente en vriendelijke eigenaars.

Britt M.

We gingen reeds 20 jaar met dezelfde groep naar verschillende vakantiehuizen in binnen- en buitenland. En dan vonden we vlakbij onze basis Vakantiehuis Knus. Een echte topper met waar voor je geld. alles goed geregeld, materialen zijn top en het huis is gewoon, nou ja, pico bello!
Grtz The Craft

Annabel De Cramer

Super huis! alles aanwezig, ideaal zo een koelcel.
ondanks de regen was het een TOP-weekend.
we komen zeker terug.

vintage vrienden uit Rumbeke

Wat vond jij van je verblijf bij Knus? We zijn benieuwd!