Recensies

Prachtig vakantiehuis in een fantastische omgeving! Super gezellig ingericht en alles piekfijn in orde. Alles wat je nodig hebt, is aanwezig! Vlotte communicatie met de eigenaars!
Sofie Van Ostaeyen

Zeer mooi en rustig gelegen vakantiehuis met grote fraaie tuin : tafeltennis, jacuzzi, bbq… Moderne en mooie kamers met goede bedden (in de speelkamer is het een sofabed), de badkamers zijn zeer netjes. Goed uitgeruste keuken met koelkamer die zeer handig is. Uitstekende, ruime mindervalide kamer. We hebben ervan genoten!

Trui Van de Casteele

Prachtig vakantiehuis met oog voor detail. Zelfs ijsblokken waren bij aankomst voorzien om maar een voorbeeld te geven 🙂

Bedankt voor dit zalig verblijf!

Marijn Samyn

Heel mooi vakantiehuis, alles is er aanwezig en vriendelijke eigenaars. We komen graag nog eens terug!

Robin Paesschesoone

Super huis! alles aanwezig, ideaal zo een koelcel.
ondanks de regen was het een TOP-weekend.
we komen zeker terug.

vintage vrienden uit Rumbeke

Ideaal vakantiehuis voor meerdere gezinnen samen. Alles is aanwezig. Grote koelcel is een echte meerwaarde. We komen zeker terug!

Wim Vanhove

Mooi vakantiehuis op een geweldige kindvriendelijke locatie! Mooie ruime kamers met elk een eigen badkamer.
Ruime living en praktische keuken. Weelderige tuin en terras met jacuzzi nodigen uit tot buitenleven!
Kortom een perfecte plek voor een familiereünie! Zeer attente en vriendelijke eigenaars.

Britt M.
Prachtige locatie, zeer mooie kamers met alle comfort.
Jef Luyten
Super comfortabel & uitgerust vakantiehuis voor grote groepen met rustige ligging & knap uitzicht over de velden. Wij hebben er genoten van een zeer geslaagd vriendenweekend met kinderen 👍🏻
Nina Noels

Een top weekend beleeft in vakantiehuis Knus! Veel te snel voorbij. 😪😉 Ze gaan ons daar zeker nog eens tegen komen! 😘

Bart Van Woensel

Een leuk, gezellig, prachtig weekend gehad in een zeer mooi vakantiehuis!

Zella Staquet

Ongelofelijk fijn en mooi huis. We werden vriendelijk ontvangen door de eigenaars en hadden een top verblijf in hun prachtige nieuwbouw. Het uitzicht is geld waard. Ook prima verblijf voor invaliden en kinderen. Wij komen zeker nog een keer terug.

Julie Van Loon

We gingen reeds 20 jaar met dezelfde groep naar verschillende vakantiehuizen in binnen- en buitenland. En dan vonden we vlakbij onze basis Vakantiehuis Knus. Een echte topper met waar voor je geld. alles goed geregeld, materialen zijn top en het huis is gewoon, nou ja, pico bello!
Grtz The Craft

Annabel De Cramer

Prachtige vakantiewoning! Van jong tot oud, allemaal hebben we ons, ondanks de regen, geamuseerd ;). Er even tussen uit met de hele familie deed deugd. Prachtige rustige plek en een heerlijk huis. Met een grote groep voel je je hier meteen thuis. Elk heeft zijn eigen prachtige kamer met badkamer. De voorzieningen waren top!

Didier en Charlotte Dewyse