Uitstap

MACHELEN (ZULTE)

Vespa verhuur Rent & Go – Een vespa huren kan je elke dag bij Rent & Go. Met Vespa verhuur brengen we de Italiaanse charme in onze Leiestreek. Door onze centrale ligging in Machelen a/d Leie vormen we een goede uitvalbasis om het mooie van de regio op een ontspannen en comfortabele manier per Vespa te ontdekken. Vertrekkend vanuit Machelen a/d Leie kan je samen met vrienden, familie of collega’s gezellig touren in de Leiestreek. Wie zich buiten de Leiestreek wil begeven kan door onze centrale ligging ook makkelijk de heuvelachtige Vlaamse Ardennen per Vespa ontdekken. De gezellige dorpjes en steden in de regio, het gebruik van onze routes of arrangementen geven u de mogelijkheid om een leuke dag te beleven.

OUDENAARDE

Hôp met de geit! – De verrassende teambuilding, een leuke uitstap met de kinderen, vrienden of familie? Achter het stuur van een authentiek 2pk-tje of een andere Citroën klassieker cruise je met de wind in de haren door het prachtige landschap van de Vlaamse Ardennen

Donkvijver – Het wandelpad rond de Donkvijver is meer dan 2,6 km lang en is aangelegd in gestabiliseerde dolomiet. Het traject is zeer afwisselend aangelegd, gaat op en neer en biedt op bepaalde plaatsen prachtige zichten op de eerste heuvels van de Vlaamse Ardennen.

GENT

De Blaarmeersen – Ligt langs de Ringvaart, de Leie en de Watersportbaan. Het is een groengebied met bosjes, ligweiden en wandelwegen rond een centrale vijver met een strand en sportinfrastructuur. Kajak- en kanotochten kunnen hier ook gebeuren.

DEINZE

De Vosselare Put – Je ontdekt er ‘oude’ Leie met haar natuurlijke meersen, waar het zalig is te wandelen, te fietsen en zelfs te zwemmen. 

De Brielmeersen – Je kan er vrij rondwandelen in het meer dan 30 hectaren grote stadspark, met vijvers, bossen, parken, weiden en kilometers rustige wandelpaden. Er is een zandheuvel voor de kleintjes, er zijn mooi uitgeruste speelpleinen voor elke leeftijd, en een gezellige cafetaria met zonneterrassen voor iedereen. Het recreatiepark is tevens een erkende dierentuin, er zijn vogelkooien met zilverreigers, lepelaars, uilen, …  en veel andere vogels, weiden met herten, reeën, schapen, geiten, paarden… en nog veel meer andere dieren.

Booot.be – Verhuurt elektrisch aangedreven sloepen die uitermate geschikt zijn voor een relaxerende uitstap met het gezin, familie, vrienden of collega’s. Je kiest jouw gewenste vaarroute. Je plant een relaxmoment op het water, een tocht op de Leie, een stadsbezichtiging vanop het water of misschien een combinatie van dit alles.

WAREGEM

Gaverbeek Hippodrome – Waregem is de bakermat van de paardensport in ons land. Het beschikt niet alleen over een ruitersportcentrum, maar ook over de bekende Gaverbeekhippodroom.